Skip to content

Papírgyűjtés az iskolában 2020. szeptember

Iskolánk idén is megszervezte az őszi papírgyűjtést, a rendkívüli járványhelyzetre való tekintettel egy kicsit másképpen. Az eddigieknél is nagyobb összefogásra volt szükség, hogy a mérés létrejöjjön. Ezúton is szeretnénk megköszönni azoknak, akik segítettek, felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt. Az eredmények:

 Alsó tagozatban: I. helyezés: 2. b; II. helyezés: 4. a; III. helyezés: 3. a osztály

Felső tagozatban: I. helyezés: 6. a; II. helyezés: 5. a; III. helyezés: 6. b osztály

Gratulálunk az elért eredményekhez! Köszönet azoknak is, akik helyezést ugyan nem értek el, de lelkes, kitartó munkájukkal hozzájárultak a papírhulladék szakszerű elhelyezéséhez.

Palócz- Keresztesi Anikó

„Az utolsó papírgyűjtésünk.”

2020. szeptember 10-én, mint minden éveben idén is sor került a papírgyűjtésre. Sajnos nekünk ez volt az utolsó. Már hetekkel a papírgyűjtés időpontja előtt elkezdtünk gyűjteni. Tanítás után hazamentünk, felvettük a kiskocsit és már indultunk is. A nagyszüleink fészereit és egyéb üres helyeit dugig töltöttük. A nyolcadikos fiúk nagy erővel segédkeztek a papír pakolásban. Ezután eljött a papírgyűjtés napja. Az iskolából délben engedtek haza minket, mindenki örömére. Kígyózó sorban álltak a papírt leadni készülő gyerekek. Sok jó élménnyel gazdagodtunk a papírgyűjtések alkalmával ezalatt a 8 év alatt.

Kátai Hanna és Pásztor Szonja 8.b osztályos tanulók

 

Album neve: Papírgyűjtés az iskolában 2020. szeptember. (10 fotó)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2


 

Back To Top