Skip to content

Szeretetteljes alkotás a Karácsony szellemében 2021

Eltelt újabb egy év, de nem telt el a december rajzversenyre való jelentkezés nélkül.

Igazán csodás dolog olyan alkotást készíteni, amivel tudjuk, hogy azzal a munkánkkal más számára hatalmas örömöt okozhatunk. Legyen az akár egy apró madárka, egy házikó, egy kandallóban ropogó fa békét sugárzó fénye, vagy akár egy karácsonyfa egy kedves idézettel megfűszerezve. Ezek az egyedi, kézzel és rengeteg szeretettel készített alkotások felhőtlen boldogságot hoznak bárki számára.

A karácsonyi időszakban a minden évben megrendezésre kerülő rajzpályázat újranyitotta kapuit az alsós évfolyam számára, ahol műveikkel szívmelengető és meghitt hangulatot varázsolhattak olyan időseknek, kik egyedül töltötték a Szentestét. Fellelkesedve a gyerekekkel, 1. osztálytól kezdve egészen 4. osztályig, buzgón ceruzát ragadtunk, kreativitásunkat előtérbe helyeztük és nekiláttunk a munkának. Ki ceruzával és színessel, ki festve, ki pedig kollázsmunkákkal egyedül vagy párban készített igazán művészi alkotásokat.

A rajzversenyre küldött munkákat a beérkezésük után közzétette a pályázat kiírója, Pócs János, a Jászság országgyűlési képviselője, Facebook-oldalán.

S mit láthatunk ezeken a rajzokon?A gyerekek fehér, tiszta, önzetlen szeretetét!

Kétségtelen, itt mindenki nyertes volt! Sajnos, nem tudni, melyik rajzot melyik idős kapta meg, az viszont biztos, szem nem maradt szárazon, a szívek pedig csordultig teltek boldogsággal, örömmel, melegséggel, s a legfontosabb: szeretettel.

Természetesen a pályázókat is díjazták január végén. A gyerekek saját, névre szóló emléklapot kaptak, s ezzel együtt egy lelki útravalót ahhoz, hogy a továbbiakban is hasonló sikereket érjenek el, sokszor egy „kicsi” alkotással is lehet örömöt okozni.

Ezúton is gratulálunk minden kis művészünknek, aki alkotott a pályázatra! Valakinek ez volt az első versenye, az első öröme, az első meghatározó pont az életében! Lesz ez még több is!
Mind kis hősök vagytok! Boldogságot okoztatok idős néniknek, bácsiknak a szeretet ünnepén! Rajzversenyekre pedig igyekszünk a jövőben is jelentkezni, hogy ti, alsó tagozatos kis művészek, újabb sikereket érhessetek el!

További kellemes alkotást kíván:

Takács Anikó


Album neve: Szeretetteljes alkotás a Karácsony szellemében 2021. (38 fotó)

Generated by Facebook Photo Fetcher 2

Back To Top